Over ons

Bedrijfspand Van der A Naaimachines Lijnden

Over ons

U vindt op onze site naaimachines, persapparatuur en onderdelen, scharen, naalden en andere accessoires.

U zult zien dat er een breed assortiment aanwezig is, welke wij wekelijks uitbreiden. Voor het uitbreiden van ons aanbod mag u natuurlijk altijd suggesties doen. Als het enigszins mogelijk is zullen wij zeker de suggesties opnemen in het assortiment.


Pfaff naaimachine van lang geleden

Geschiedenis

Met onze start in 1974 hebben wij inmiddels veel meegemaakt. De roerige jaren ’70, ’80 & ’90 met de bloeiende confectie-industrie en de overgang naar nauwelijks confectie producties. Bij de laatste hoort de explosieve groei van kleermakers in Amsterdam en later erbuiten.

Door deze verandering zijn wij ons meer gaan toeleggen op andere branches, waaronder: zeil- & bootkappen-industrie, springkussenfabrikanten, meubelstoffeerders en meer.

Met nu meer dan 47 jaar ervaring, kunnen wij wel zeggen dat wij een allround bedrijf hebben met veel technische kennis in huis.


Vetron naaimachine

Nieuwe naaimachines

Van de merken Brother, Typical, Global & Dürkopp-Adler kunnen wij u het gehele programma leveren. Doordat wij samen met onze klanten bekijken wat er nodig is, zorgen wij ervoor dat de juiste machine op de juiste plaats komt.

Hierbij verliezen wij natuurlijk niet de prijs/kwaliteit uit het oog. Tegenwoordig zijn er voor de duurdere machines prima alternatieven beschikbaar.

Uiteraard stopt het niet na de levering van een naaimachine. U kunt ons altijd bellen of emailen als u nog vragen heeft en mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan heeft u natuurlijk ook garantie op een gekochte naaimachine.

;